Πέργκολες NYFAN


Σας ενθαρρύνουμε να μετατρέψετε την αυλή ή το μπαλκόνι σας σε ένα χώρο τον οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις εποχές του χρόνου.

Πέργκολες

Sky Bridge

Η Πέργκολα NYFAN Sky Bridge είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα αλουμινίου και επιφάνειας PVC για κάλυψη εξωτερικού χώρου.Παρέχει ηλιοπροστασία, καθώς και προστασία από τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι. Αναρτάται με ανοξείδωτες ή ανοδιώμενες ντίζες αλουμινίου σε οποιοδήποτε χώρο, χωρίς την ανάγκη κολώνων στήριξης. Μπορεί να αντέξει ισχύ ανέμου εως και 11 Beauforts.

Sky Motion

Η πέργκολα NYFAN Sky Motion είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα αλουμινίου και επιφάνειας PVC για κάλυψη εξωτερικού χώρου. Παρέχει ηλιοπροστασία, καθώς και προστασία από τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι. Ανθεκτική κατασκευή που λόγω του κόμβου δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν οι κολώνες πρόσωπο στο κάγκελο. Έτσι, η πέργκολα προβάλλεται έξω από τον χώρο. Κατ΄αυτόν τον τρόπο έχουμε αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο και τη βροχή. Μπορεί να αντέξει ισχύ ανέμου έως και 11 Beauforts.

Sky Light

Η πέργκολα NYFAN Sky Light είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα κάλυψης από αλουμίνιο και επιφάνειας PVC . Τοποθετείται ή αναρτάται εύκολα σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές προσφέροντας απαράμιλλη σκίαση.Παρέχει ηλιοπροστασία, καθώς και προστασία από τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι. Μπορεί να αντέξει ισχύ ανέμου εως και 11 Beauforts.

Jamaica

Η Πέργκολα JAMAICA είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα αλουμινίου με επιφάνειας PVC για κάλυψη εξωτερικού χώρου. Είναι μια οικονομική λύση και προτείνεται ιδιαίτερα για επαγγελματική αλλά και για ιδιωτική χρήση. Παρέχει προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι.

Round

Η Πέργκολα Round είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα αλουμινίου, βαρέως τύπου και επιφάνειας PVC για κάλυψη εξωτερικού χώρου. Προτείνεται ιδιαίτερα για επαγγελματική αλλά και για ιδιωτική χρήση. Παρέχει προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι. Μπορεί να αντέξει ισχύ ανέμου εως και 11 Beaufort.

Jumbo

Η Πέργκολα NYFAN Jumbo είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα βαρέως τύπου αλουμινίου και επιφάνειας PVC για κάλυψη εξωτερικού χώρου. Προτείνεται ιδιαίτερα για μεγάλες κατασκευές και για επαγγελματικούς χώρους. Παρέχει ηλιοπροστασία, καθώς και προστασία από τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι. Μπορεί να αντέξει ισχύ ανέμου εως και 11 Beaufort.

Mustang

Η Πέργκολα MUSTANG προτείνεται για κατασκευές με μέγιστο μήκος 6,5m. Η κίνηση γίνεται με άξονα αλουμινίου Φ60 και εσωτερικό μοτέρ. Παρέχει προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι.

 

Jumbo1
Jumbo5
Jumbo7
Mustang1
Mustang2
Mustang3
Round1
Round4
Round2
Round5
Round7
SkyBridge2
SkyBridge1
SkyBridge4
Skylight2
Skylight3
Skylight4
Skymotion1
Skymotion3
Skymotion6
Jamaica1
Jamaica2
Jamaica3

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Τεχνική υποστήριξη

Αντοχή σε ήλιο, αέρα και χιόνι

Σύστημα αλουμινίου

Επικοινωνία

Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, Κορδελιό
      Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 56334
      T: 2310.756615 | Φ: 2310.756615
: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τσεκουρώνας Γεώργιος
       6980.271363

Ενημερωτικό δελτίο

Ακολουθήστε μας

@2018 - TENTA COSMOS - T: 2310.756615